Kaç kişi ziyaret etmiş?

20 Ekim 2012 Cumartesi

Mim geldi haanıımmm: İlkler ve unutulmayanlar..

Efendiiiiimmm, geldi yine bizim mimci teyze!... Ama bu sefer ilk soru hasebiyle çok zor bi konu hakkında geldi. Bana sorduğu soruya bak! 

 1-Dizi yada filmlerde unutamadığınız karakter/tiplemeler?
2- İlk Dinlediğiniz/sevdiğiniz OST?

İkincisi gayet kolayda, ilki zor be hacı. Nasıl cevapliyim ben onu. Her dizide var illaki bayıldığım bi karakter :D Neyse ilk aklıma gelenleri yazıcam artık..
 1-Dizi yada filmlerde unutamadığınız karakter/tiplemeler?
- Shut Up Flower Boyband \ Joo Byung Hee

En son izlediğim diziden başlamam gayet normal sanırım. 
Onlar benim canım ciğerim Eye Candy'm! Hepsi birbirinden unutulmazdı benim için. Ama ilk bölümlerde bi liderleri vardı ki... Onu hiç unutmicam.. 
O kocaman gözlerinin bide etrafına sürekli siyah kalem çeken, çılgın tavırları olan, aşık olduğu kız onunla ilgilenmezken bile kendi kendine gelin güvey olabilen, heyecanlı, fırlama, hayalperest, uçuk herif!... Sadece onun üzerine bi dizi yapılsa büyük bi zevkle izlerim sanırım. O derece sevdim bu karakteri. Ve bu uçuk, sürmeli adam benim için en unutulmazlar arasına giriverdi işte.. :)


- You're Beautiful \ Jeremy

Hala kulaklarımda çınlar "Go Mi Nam" ve "Jolli" deyişi! O kadar sevimli ve çocuksu bi karakterdi ki Jeremy, yıllarda geçse, üstüne onlarca dizi de çekse benim için Hong Ki, hep Jeremy olarak kalıcak.. Mimikleri bile bi başka güzel adamın yaa!.. :)


-Dream High \ Jason ve Pil Suk

Bu zamana kadar bir sürü dizi izledim. Hala bunlar kadar güzel bi çift görmedim. O kadar tatlı karakterleri ve o kadar güzel bi uyumları vardı ki, onların olduğu her sahneyi yüzümde kocaman bi gülümsemeyle izliyodum.. :)
- Dream High 2 \ Jin Yoo-Jin
Fotoğraftan bile anlaşılıyodur aslında onu unutamama nedenim.. Kedi yaa, tam kedi, gözlere bak :D
Dizide de böyle bi kendi bildiğini okuyan, baskı altında olmaktan nefret eden, asiliğin dibine vurmuş ama arkadaşlarına da her konuda yardım etmekten kaçmayan, küçükken şeker küpüne düşmüş bi insan evladı işte buda.. Çok ama çok tatlı bi karakterdi ve ben bu tipsizi unutamam hacı :D
 -A Gentleman's Dignity \ Hepsi
Uğraşsamda, didinsemde, kafa patlatsamde ben bunların hiçbirini birbirinden ayıramam. Bellki bi ihtimal Im Tae-San'la o cins sevgilisi Hong Se-Ra'yı kenara kenara iteleyebilirim ama onun dışında çiftlerin her biri kendi içinde bi başka muhteşemdi. 
Hmm dur yaa, ben bi ara bu dizi hakkında da yazıyım en iyisi. Böyle kısaca geçmek içime sinmedi çünkü.. :D


-Rooftop Prince \ Hepsi
 Benim ciddi görünmeye çalışan saftirik kralım ve her daim onun peşinde olan 3 salakşörüm.. Unutmaam, unutamam hiçbirini.. Teee eski zamanlardan, 300 yıl sonrası olan günümüze geldiklerinde yaşadıkları şoku bi kendileri bide Allah biliyodur heralde :D Bu şaşkınlığı vermek içinde bünyelerinde barındırdıkları tüm mimiklerini kullanmak zorunda kaldılar haliyle. O adapte olma süreçlerini ve rezilliklerini hiç bir zaman unutamicam :D



-Sungyungwan Scandal \ Geol Oh ve Yeorim
Diziyi izlemeden önce o kadar çok duydumki Yeorim ismini.. Adını her duyduğunda insanlar bi iç çekip "Ahh Yeorim" şeklinde tepkiler veriyolardı. Diziyi izledikten sonra anladım nedenini. 
Bu ne mthiş bir karakterdir Allah'ım! O senaristin o karakterleri oluşturduğu beynini seviyim! Ben kendine bu kadar güvenen başka bi insan daha görmedim. Bide normalde öyle olmamasına rağmen, çocukluk arkadaşı Geol Oh'a çok farklı bi ilgi duyuyo ve bunu ona belli etmektende hiç çekinmiyo zıpır. Geol Oh'nun kurtarıcı meleği gibi bişey zaten. O ne zaman başına iş açsa, Yeorim sayesinde kurtardı paçayı..  :D Geol Oh bambaşka dünya zaten. Soğuk ve insanlarla ilgilenmiyo gibi görünüyo ama ne biçimde ilgileniyo aslında. Yeorim'i de çok sever ama onun düşündüğü gibi değil tabi.. Aman çok güzel bi ikiliydi bunlar yaaa!...  :D



-Secret Garden \ Oska

İlk göz ağrımdır Secret Garden. Yeri çok başkadır bende.. Karakterlerde aynı şekilde tabiki. Ama bi Oska var ki... Şarkıcı, şımarık, kendini beğenmiş, rüküş giyinen bi fırlama. Yaşıda büyük yaa, fırlama demek tuhaf oluyo ama öyle yani :D Kim Joo Won'la olan atışmalarınında tadı çok başkaydı.. :)


-Hanazakari No Kimitachi e \ Nakatsu
Nakatsu için ne desem eksik kalır heralde. Hakkında sayfalarca yazı yazabilirim. Bi girersem çıkamam, onun için çok yüzeysel anlatıcam. Adam mimik makinası resmen! Ben bunun kadar güzel mimik yapan bi insan daha görmedim. Öyle sağlam ifadeleri var ki, dramıda oynuyo en kralından, komediyi de... Bu diziyi bu kadar ünlü yapanda en önemli karatkterde Nakatsu'dur zaten. İçinden kendi kendine konuşmaları, bunu yaparkende hareketleriyle bunu desteklediği anlar gülmekten yerlere yatardım. Aah ah.. Kısa kesmeli bence. Bu yazı çok uzar yoksa.. :))




İlk soruyu burda bitiriyorum. Herkesi dahil edemedim. Yoksa ben bu yazıyı uzunluğu yüzünden kimseye okutamam heralde. :D

2- İlk Dinlediğiniz/sevdiğiniz OST?

Bunun cevabı kısacık işte. İlk dinlediğim Ost'lar haliyle Secret Garden'ın ostları oldu. Hepsinide seviyodum aslında. Ama hala dinlemekten çok zevk aldığım Ost'unu söylemem gerekirse oda Baek Ji Young'un That Man şarkısıdır.